miercuri, 12 aprilie 2017

Cum te aburesc Teletrade si Profitpoint pe Forex

Pe pagina de Careers de la Optimum Invest incepe deja abureala: divide, distrage, ameteste...  et impera. Esti orbit de cacaturile colorate pe care ti le flutura prin fata, ierarhii, stadializari, strategii, tehnici si tehnologii - exista pe platforma Metarader 4 (MT4 si acum si pe MT5) o piata uriasa, asa cum exista si Google Play, o piata in care poti achizitiona aplicatii, indicatori, semnale si strategii care sa te ajute sa arunci banii in piata de pariuri mai cu entuziasm.

Sunt convins ca daca nu pierdeam relative brusc toti banii in cateva saptamani, era posibil sa mai fi adus bani de acasa, fiindca daca ii pierzi incet nu te alarmezi, nu te trezesti. Asta e problema, asta e si strategia cu care te indeamna sa joci, LA FIECARE INTALNIRE, ca au in system de "incurajare", asa cum au si cei de la casele de opariuri si salile de jocuri sau cum cunt site-urile de poker sau de pariuri online - fidelizare prin puncta (cacaturi fata de ce incaseaza ei pe spinarea ta).

Uneori nici nu se mai ascund, flosesc cuvinte precum "joci", "jucatori", "player", "bet / pariu", "leverage", "call" care sunt si in poker pentru numele lui Dumnezeu.

Ce ar trebui sa vezi mai mult, ca sa intelegi ca e un joc de noroc mascat?!


14601008_1088664761189287_1157800134114957846_n

Arta iluziei face azi bani mai spornic ca niciodata. Pentru ca nu se mai cheama iluzie, oamenilor le scapa cenzurii ratiunii.

O broasca daca o pui la fiert in apa rece... fierbe! Iar cei de la Profit Point te ajuta, iti spun sa stai linistit, ca "piata isi revine", pe principiul ca istoria se repeta. Da, dar este mai relevant daca si in ce masura/timeframe iti si permiti tu sa astepti sa-si revina piata.

Iar ca sa recuperezi o cadere de 100 pipsi, ca sa fii pe zero, e nevoie de o crestere dubla, timp in care siguranta contului ramas, deci a ceea ce ai putea recupera daca ai renunta acum si ti-ai asuma pierderea, este exponential afectata cu departarea fata de pariul pe care l-ai facut.


thSDM0VW4X

Va urma. Vezi si celelalte articole ca sa intelegi ce si cum functioneaza. Poate te prinzi mai ieftin cum trebuie sa intri in business ca sa-ti fie bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Reclame google

Reclame google